OVER ONS

Groot! Groot is de kleinste samenvatting van STC. Allereerst natuurlijk omdat we machines en machineonderdelen maken die groot zijn. Echt groot! Wij bouwen en modificeren machines met een massa tot meer dan 250 ton.

Groot is ook ons afzet gebied. Hoewel we opereren vanuit het relatief kleine Coevorden in Nederland, staan onze machines over de gehele wereld. Ze worden gebruikt in de sloop-, recycling- en infrastructuur-sector.

Groot is onze betrokkenheid bij onze klanten. We willen écht doorgronden waar je naar op zoek bent. Om op basis daarvan het beste passende advies te geven voor een van onze standaard oplossingen. En als het de beste optie is, bieden we een oplossing op maat.

Groot is ons gevoel voor veiligheid. Vanuit een sterke intrinsieke motivatie willen we alleen producten en projecten opleveren die aan alle veiligheid eisen voldoen. De machinisten moeten veilig zijn als ze met onze machines werken. De machines zelf moeten veilig op de bouwplaats werken. Dit bereiken we door in het gehele proces van engineering tot montage veiligheid als uitgangspunt te hanteren. We beoordelen onze toeleveranciers op veiligheid van hun producten en processen. Veiligheid in onze eigen werkplaats is vanzelfsprekend ook een belangrijk speerpunt.

Groot is ons oog voor kwaliteit. In het gehele traject van ontwerp to aflevering hebben we oog voor kwaliteit en werken we zoveel mogelijk gestandaardiseerd om een voorspelbare kwaliteit te kunnen leveren. Dit verwachten we ook van onze leveranciers en daar beoordelen we ze op. Onze focus op kwaliteit zorgt voor een lange levensduur van de producten die we leveren. Zo kun ook jij doorlopende kwaliteit in je werkzaamheden leveren.

Groots zijn we in onze samenwerking met partners. We gunnen onze toeleveranciers en afnemers wat en verwachten dat ook terug. Alleen dat kan een basis zijn voor een lange en toekomstbestendige relatie.

Grote betrokkenheid hebben onze medewerkers. Als familiebedrijf hebben we een informele sfeer, krijgen medewerkers veel vrijheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief. We doen er alles aan om onze medewerkers met veel plezier bij ons te laten werken. Dat zien onze klanten terug in de opgeleverde machines.

Groots is ook onze maatschappelijke betrokkenheid. We zijn nauw betrokken bij lokale en regionale onderwijsinstellingen. We bieden graag stageplaatsen aan jongeren die nieuwsgierig de handen uit de mouwen steken. Daarnaast produceren we zelf meer energie dan we verbruiken, waardoor de productie van de machines energie neutraal is!

Groot is onze ambitie om ons bedrijf verder uit te bouwen. Met oog voor milieu. Samen met jou!