Vacatures

Ontdek de mogelijkheden van een boeiende carrière bij STC. Als toonaangevende speler in de technologische sector bieden wij een stimulerende werkomgeving waar vakmanschap, innovatie en teamwork samenkomen om grenzen te verleggen en uitdagingen het hoofd te bieden.

Bij STC streven we naar excellentie in alles wat we doen, en dit begint met ons toegewijde team van professionals. Of je nu een ervaren expert bent op jouw vakgebied of een veelbelovend talent in ontwikkeling, bij ons vind je de ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen en te gedijen in een dynamische en ondersteunende omgeving.

Wij geloven in het potentieel van elk individu en moedigen initiatief, creativiteit en groei aan. Als je deel uitmaakt van STC, ben je niet alleen werknemer; je bent een essentieel onderdeel van ons streven naar technologische vooruitgang en uitmuntendheid.

Ontdek de mogelijkheden om je carrière vorm te geven bij STC. Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om de toekomst van technologie vorm te geven.

We zijn doorlopend op zoek naar gedreven engineers en constructeurs. We vinden het leuk als je een open sollicitatie stuurt!

Adres: Vosmatenweg 3
7742 SX Coevorden
Drenthe The Netherlands

E-mail: stc@stcbv.nl
Telefoon: (+31) (0)524 525 375

Overige gegevens:
Sales: sales@stcbv.nl
Technical support: service@stcbv.nl